sneglehus Helle Markmann

Arbejde

Pr. 1/6 2003 har jeg fået arbejde på "Det virtuelle hospital", det vil sige Informatikafdelingen under Århus Amt på sugehusområdet. Jeg er ansat som it-koordinator, og skal arbejde på den elektroniske patientjournal (EPJ).


Studier

Jeg startede med at læse datalogi på Aarhus Universitet i 1995. Siden har jeg studeret datalogi et år i Rennes hos Compose-gruppen, og læst medievidenskab på Aarhus Universitet. I slutningen af juni 2003 får jeg min kandidatgrad fra Datalogisk institut, også kaldet Daimi.

Jeg har i lang tid delt kontor med Sara. Men hun er blevet færdig og har fået arbejde. Æv. Men jeg er her (lidt) endnu: kontoret hedder 540.225, lige ved siden af kaffestuen. Telefonnummeret hertil er 89 42 32 89.


Frokostklubben

Sammen med de andre fra Frokostklubben holder jeg kaffepauser og frokostpauser. På den måde bliver det ikke helt så ensomt at studere, selvom man er dybt begravet i sit speciale og alle man startede med er færdige for længst. Frokost spiser vi hver dag i Matematisk kantine klokken 12.00.


TÅGEKAMMERET

Tidligere i mit studie var jeg engageret i TÅGEKAMMERET, som er festforeningen på matematik, fysik og datalogi. I 1996-1997 bestred jeg posten ceremonimester, det vil sige, jeg var Cerm. Hvilket i dag gør mig til...T^3OCerm...

Fritid

Min sparsomme fritid bruger jeg ind i mellem i Århus Klatreklub.

Tidligere gik jeg til dans i Akademisk forening for dans og det er meningen jeg efter en lille pause vil tage det op igen i næste semester.

Før jeg blev mor, brugte jeg mine somre i Grønland som turistguide for Arctic Adventure. En interesse, jeg deler med Klaus, som sammen med nogle kammerater startede et lille firma, der laver vandre- og skiture på Grønlands østkyst, nemlig Arctic Expeditions.


Familie

Jeg bor sammen med Klaus, er i gang med en ph.d. på Odder Museum. Sammen har vi en søn, Ask. Ask er født den 14. juli 2001.

Vi bor:
Anholtsgade 7, 2.
8000 Århus C
tlf: 86 19 96 92

Vi har lige fået en familiehjemmeside. Den er ikke særlig spændende lige nu. Det er mest nogle links. Men den findes under vores domæne markmann.dk.

Her er et gammelt og et lidt nyere, og nok lidt mere vellignende, foto af mig.


Skriv en javaklasse:Formkode venligst overdraget af Peter Ahe.

Speciale

Mit speciale hedder "Deklarativ specialisering af objektorienterede programmer". Min vejleder er Ulrik Schultz, som jeg også arbejde sammen med i Frankrig. Kort fortalt har jeg skrevet videreudviklet sproget Pesto, som bruges til at erklære programkontekster til partiel evaluering. Jeg afleverede specialet den 15. maj 2003 og venter nu på at forsvare det til min hovedfagseksamen den 20. juni 2003. Hvis man er interesseret kan man hente specialet i et af følgende formater:


Madklubben

Sammen med nogle venner er Klaus, Ask og jeg medlemmer af en madklub. Vi mødes (ca.) hver anden uge og spiser. Madklubben har sin egen hjemmeside.


Daimiposten

Jeg var også i en årrække med i redaktørgruppen på den lokale sprøjte, Daimiposten.


Websteder jeg ofte bruger

Retskrivningsordbogen
Årstiderne
Java 1.4 api
Google søgemaskine
DHT's webmail
De gule sider
Jyske Netbank
Århus Sporvejee-post:
Valid XHTML 1.0! Valid CSS!